UA-52364649-I
Bienvenida
ENOTURISMO
Català
Productes
Vins ecològics
noticies
turisme rural
Varema 2015
Reserva de la biofera
Ubicació
Llibre de visites
Catellano
English
Français
Contacto
   
 

La costa perellonenca
s’extén al llarg d’uns 5 Km i va des del "Barranc de Perales"  fins al Pont de l’Àlia. La nostra costa és molt diversa, podem trobar platges de pedra fina, com Santa Llúcia, Morro de Gos i Cala Buena; també tenim platges de sorra, com Cala Moros i el Pont de l’Àlia i trobem també les típiques cales rocoses com el Llosar de Caballé, Cala del Mé i la Platja de Garretes.    Les Pintures Rupestres de Cabra Feixet es troben situades a uns 80 metres d’altitud sobre el nivell del barranc de les Nines. L’any 1998 van ser declarades Patrimoni de la Humanitat per l’UNESCO. Aquestes Pintures tenien un valor religiós i màgic. La màgia de la caça convertia a Cabra Feixet en un santuari, una mica apartat de les coves on habitava la tribu. Les pintures són un clar reflex de com vivien els nostres avantpassats més primitius i també dels animals que els envoltaven.    El Molí de vent és una construcció que data de l’any 1564, situat a l’entrada sud del nucli urbà del Perelló. Durant centenars d’anys va funcionar com a molí fariner de blat, produït als camps del terme municipal. L’edifici tenia la forma cilíndrica pròpia de les belles estampes dels típics molins de vent i es conservava relativament íntegre pel que fa a la part exterior, però sense les aspes.
        

    Aquest parc va ser inaugurat el dia 27 de maig del 1999 pel President de la Generalitat. Està situat al paratge anomenat les "Colladetes" i les "Calobres", a uns 250 m. sobre el nivell del mar.Compta amb 76 aerogeneradors de 45,5 m d’alçada i una potència total de 24.75 MW.

Actualment es pot trobar l’aerogenerador més gran de Catalunya, l’ECO 100, de fabricació nacional més gran que hi ha instal·lat actualment a Espanya, amb 140 m d’alçada i un diàmetre de rotor de 100 m. Aquest aerogenerador pot produïr l’energia de 3 Mhz, equivalent a l’energia elèctrica que produeixen de 4 a 6 generadors.